Istaknuti post

Violeta NOVA SERIJA SINKRONIZIRANA NA HRVATSKI

Telenovela je producirana kooperacijom Disney Channela i Pol-ke. Broji 240 epizoda raspoređenih u 3 sezone. RTL Kockica za sada ...

Zvjezdani ratovi: Pobunjenici SUBOTOM I NEDJELJOM UJUTRO

zvjezdani ratovi

Pet godina prije događaja u “Ratovima zvijezda IV: Nova nada” i 14 godina prije pada Galaktičke Republike i vijeća jedija u „Ratovima zvijezda III: Osveta Sitha“, serija prati grupu pobunjenika, koji putuju teretnim brodom „Ghostom“. Njihova šesteročlana družina bori se protiv imperijalnih snaga na i oko planeta Lothala. Serija  se također fokusira na početak organiziranja pobunjeničkih snaga, koje će se jednog dana formirati u „Rebel Alliance“.
„Zvjezdani ratovi: Pobunjenici“ nova je i uzbudljiva računalno generirana 3D televizijska serija, izašla iz  studija Lucasfilma i Lucasfilm Animationa, prvi put u svijetu  prikazana 2014. na Disney Channelu. Prva sezona, koju gledamo na RTL-u,  ima 15 nastavaka, a producirali su je Simon Kinbeg, Dave Filoni, Greg Weisman i Henry Gillroy, a između ostalih, kao originalni glas Dartha Vadera, baš kao i u kultnoj igranoj franšizi, pojavljuje se legendarni James Earl Jones.

Nema komentara:

Objavi komentar