Istaknuti post

Violeta NOVA SERIJA SINKRONIZIRANA NA HRVATSKI

Telenovela je producirana kooperacijom Disney Channela i Pol-ke. Broji 240 epizoda raspoređenih u 3 sezone. RTL Kockica za sada ...

Degrassi

Novi problemi za novi naraštaj učenika!

Posljednji ogranak „Degrassi" franšize, jedne od najgledanijih tinejdžerskih serijala koju je, osim u Kanadi i SAD-u, pratilo više milijuna mladih gledatelja diljem svijeta, stigao je na RTL Kockicu! Od večeras u 20h pratite zgode i nezgode skupine učenika koji se suočavaju s različitim izazovima odrastanja u seriji „Degrassi: Novi naraštaj"!

Poput svojih prethodnika, „The Kids of Degrassi Street", „Degrassi Junior High" i „Degrassi High", kanadska tinejdžerska serija „Degrassi: Novi naraštaj" prati skupinu učenika koji se bore s različitim izazovima puberteta i odrastanja u državnoj školi Degrassi kao što su loša slika o sebi, pritisak vršnjaka, zlostavljanje djece, spolni identitet, nasilje bandi, samoranjavanje, tinejdžerske trudnoće, zloporaba droga i smrt.

„Degrassi" serijali doživjeli su uspjeh kod kritičara i često dobivali pozitivne analize renomiranih kanadskih i američkih televizijskih kritičara, a zbog vrhunske gledanosti bili su i među najgledanijim dramskim serijama u Kanadi i SAD-u. „Degrassi: Novi naraštaj" je osvojila brojne nagrade za najbolju seriju kao što su Geminis, kanadske udruge scenarista i redatelja, te međunarodne nagrade poput Teen Choice Awards, Young Artists Awards i Prix Jeunesse. Osim u Kanadi i SAD-u, serija se prikazuje u još 140 zemalja.

Nema komentara:

Objavi komentar