Istaknuti post

Violeta NOVA SERIJA SINKRONIZIRANA NA HRVATSKI

Telenovela je producirana kooperacijom Disney Channela i Pol-ke. Broji 240 epizoda raspoređenih u 3 sezone. RTL Kockica za sada ...

Sofija Prva [VIKENDOM UJUTRO]

sofija prva

Ona je nova djevojka s krunom!
Tri vile – Flore, Faune i Merryweather vode akademiju koja priprema djevojčice da postanu princeze. Između ostalih, ovu školu polagale su Pepeljuga, Jasmine i Belle, a nova pridošlica je Sofija, koja ubrzo dozna da izgledati poput princeze nije uopće teško, ali ponašati se itekako jest. Sofija ima napretek svjetlećih cipelica i lijepih šarenih haljinica, no što je to što princezu uistinu čini pravo princezom? Mala kraljevna mora imati veliko srce i pokazivati puno ljubavi, biti brižna, vjerna, iskrena i dostojanstvena. Također, princezi pripada i amajlija kojom ona može razgovarati i razumjeti životinje, ali i za kojom žudi zli vještac Cedric koji je se želi dočepati kako bi postao kralj Galdiza.
3D animirana serija najnovije Disneyeve produkcije stiže u rekordnom roku na RTL Televiziju, baš na Disneyev dan, kada ćemo moći uživati u dva nastavka ove uspješne animirane serije kojoj Disney poklanja veliku pozornost te upravo stvara nove epizode ove priče za najmlađe. Sofija je prva latino princeza ikada koju je na Disneyevom kanalu u premijernoj epizodi u studenom prošle godine gledalo 5,2 milijuna djece!

Nema komentara:

Objavi komentar